Σπαχιδης Φωτιος

Από το 2009 παρέχουμε νομικές υπηρεσίες με αξιοπιστία, εχεμύθεια, άμεσα και με επιτυχία

Από το έτος 2013 διαθέτει τον τίτλο του διαπιστευμένου διαμεσολαβητή
και μέλος του ADRGroup.

Γνωρίζει άψογα τη νομική διαδικασία της διαμεσολάβησης και τις τεχνικές και τους κανόνες της διαμεσολάβησης.

Διαμεσολαβηση,Ρυθμιση Χρεων

Διαμεσολαβηση , Ρυθμιση Χρεων

Το δικηγορικό μας γραφείο είναι το πλέον εξειδικευμένο στη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων του Ν. 3869/2010.
Εκπαιδευόμαστε διαρκώς και είμαστε απολύτως ενημερωμένοι για τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Συνεργαζόμαστε από το έτος 2011 με την Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και αναλαμβάνουμε υποθέσεις της αποκλειστικά με το Ν. 3869/2010.

Επίσης παρέχουμε συμβουλευτική δικηγορία σε οφειλέτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις ευεργετικές διατάξεις του Ν. 3869/2010 για την ρύθμιση των οφειλών τους προς τους πιστωτές τους.

Εξειδικευμενες Υπηρεσιες

Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά

Το δικηγορικό μας γραφείο είναι το πλέον εξειδικευμένο στη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων του Ν. 3869/2010. Εκπαιδευόμαστε διαρκώς και είμαστε απολύτως ενημερωμένοι για τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Διαμεσολάβηση

Από το έτος 2013 διαθέτει τον τίτλο του διαπιστευμένου διαμεσολαβητή και μέλος του ADRGroup. Γνωρίζει άψογα τη νομική διαδικασία της διαμεσολάβησης και τις τεχνικές και τους κανόνες της διαμεσολάβησης.

Γραφολογία

Από το έτος 2013 είναι απόφοιτος της Βρετανικής Ακαδημίας της Γραφολογίας με τριετή φοίτηση στον τομέα της Αναλυτικής Γραφολογίας και εξειδίκευση στον τομέα της Δικαστικής Γραφολογίας και κατέχει τον τίτλο του Ειδικού Δικαστικού Γραφολόγου