Σπαχιδης Φωτιος

Από το 2009 παρέχουμε νομικές υπηρεσίες με αξιοπιστία, εχεμύθεια, άμεσα και με επιτυχία

Από το έτος 2013 διαθέτει τον τίτλο του διαπιστευμένου διαμεσολαβητή
και μέλος του ADRGroup.

Γνωρίζει άψογα τη νομική διαδικασία της διαμεσολάβησης και τις τεχνικές και τους κανόνες της διαμεσολάβησης.

Συντομο Βιογραφικο

Σπαχίδης Φώτιος

Ο Φώτιος Σπαχίδης του Προδρόμου αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης το έτος 2008. Είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το έτος 2010. Από το έτος 2011 είναι εξωτερικός συνεργαζόμενος δικηγόρος στον τομέα του Ν. 3869/2010 με την ανώνυμη τραπεζική εταιρεία με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ» και από το έτος 2013 είναι συνεργαζόμενος δικηγόρος με την δικηγορική εταιρεία «Ιωάννης Χαρακτινιώτης και Συνεργάτες».
Εξειδικεύεται σε υποθέσεις αστικού, εμπορικού και τραπεζικού δικαίου.
Από το έτος 2013 είναι απόφοιτος της Βρετανικής Ακαδημίας της Γραφολογίας με τριετή φοίτηση στον τομέα της Αναλυτικής Γραφολογίας και εξειδίκευση στον τομέα της Δικαστικής Γραφολογίας και κατέχει τον τίτλο του Ειδικού Δικαστικού Γραφολόγου. Φοίτησε δίπλα στη Ρέννα Νέζου, ιδρυτικό μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας της Γραφολογίας.
Από το έτος 2013 διαθέτει τον τίτλο του διαπιστευμένου διαμεσολαβητή και μέλος του ADRGroup. Γνωρίζει άψογα τη νομική διαδικασία της διαμεσολάβησης και τις τεχνικές και τους κανόνες της διαμεσολάβησης.
Τέλος από το έτος 2003 είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθήνων.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά

Το δικηγορικό μας γραφείο είναι το πλέον εξειδικευμένο στη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων του Ν. 3869/2010. Εκπαιδευόμαστε διαρκώς και είμαστε απολύτως ενημερωμένοι για τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Διαμεσολάβηση

Από το έτος 2013 διαθέτει τον τίτλο του διαπιστευμένου διαμεσολαβητή και μέλος του ADRGroup. Γνωρίζει άψογα τη νομική διαδικασία της διαμεσολάβησης και τις τεχνικές και τους κανόνες της διαμεσολάβησης.

Γραφολογία

Από το έτος 2013 είναι απόφοιτος της Βρετανικής Ακαδημίας της Γραφολογίας με τριετή φοίτηση στον τομέα της Αναλυτικής Γραφολογίας και εξειδίκευση στον τομέα της Δικαστικής Γραφολογίας και κατέχει τον τίτλο του Ειδικού Δικαστικού Γραφολόγου